Handwarmers van BikeCap

Handschoenen zijn overbodig door deze handmoffen. Ze zijn warm, waterbestendig en winddicht. Je schuift ze zo over je handvatten en remkabels.

Bekijk snel alle hippe designs!
De afmetingen: L36 x B22 cm.

Bekijk de collectie handwarmers

Handwarmers van BikeCap

Kou en nattigheid ervaren tijdens een fietstocht is toch wel het laatste wat je hoopt wanneer je op je fiets stapt. Je kunt de gok wagen als je van huis gaat en naar de opzettende donkere lucht kijkt. Maar in dit landje kom je dan vaak bedrogen uit. De koude wind zet aan en de regen heeft ook geen medelijden met je.

Het is een groot risico om onvoorbereid op pad te gaan, terwijl je weet dat er legio bescherming voor je klaar ligt bij BikeCap! Wat te denken van de hippe handmoffen die jouw handen optimaal beschermen tegen de kou en neerslag.

Handen op temperatuur

Omdat de fietshandwarmers waterdicht zijn door een extra laagje op het 100% polyester-product, zijn natte handen uitgesloten. Voeg daarbij de eigenschap ‘winddicht’ en je weet dat je handen nooit koud zullen aanvoelen tijdens een fietstocht. Zeker door de heerlijke binnen voering waar jij blij van wordt.

De handwarmers kunnen eenvoudig worden bevestigd over de handvatten en remkabels van de fiets. Met meerdere knoopjes kan het product worden vastgeknoopt en bestaat er geen kans dat handwarmers verschuiven of verloren gaan.

Voor de ‘look and feel’

BikeCap heeft alle fietshandmoffen zelf ontworpen en kiest altijd de creatieve invalshoek. Zo zijn er op dit moment tientallen ontwerpen, zoals de handwarmers met print van Delfts blauwe tegeltjes, met tropische bloemen of met een collage van Nederlandse trots. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van hoe deze producten eruit kunnen zien. Maar BikeCap heeft meer designs in huis die het bekijken waard zijn.

Naast looks is comfort ook belangrijk. Het heerlijke gevoel van warme handen tijdens een fietstocht is nu te allen tijde mogelijk met de fietsmoffen van BikeCap.