Over BikeCap

Over BikeCap

Bij BikeCap werken we met een enthousiast team aan de ontwikkeling en verkoop van trendy fietsaccessoires. Door daadwerkelijk zelf te ontwerpen heeft elk BikeCap accessoire een eigen karakter. We onderscheiden ons door eigentijdse en weldoordachte designs.

Met onze fietsaccessoires kun je jouw fiets geheel aanpassen aan je eigen stijl! Voor jong en oud heeft BikeCap zadelhoesjes in talloze verschillende designs. Ook fietskratten, handvatten en bagagedragers kunnen gestyled worden met een hippe mix van fietskrathoezen, handwarmers, fietstassen en kussens. Onder het motto ‘Fashionable biking’ verovert BikeCap de wereld. Op ieder zadel hoort een hip en uniek zadelhoesje!

Historie

In 2007 introduceerde BikeCap haar eerste modieuze zadelhoes in Nederland. Inmiddels zijn de herkenbare dessins met het oranje label over de hele wereld te vinden. Wereldwijd verkopen meer dan 900 dealers de producten van BikeCap. Van de Nederlandse Bijenkorf tot diverse winkels in Europa, Japan en de Verenigde Staten.

Missie

BikeCap wil met een grote variatie aan hippe designs van zadelhoezen, krathoezen, kussens, fietstassen en handwarmers mensen de mogelijkheid geven om te fietsen in een geheel eigen stijl. Doordat BikeCap een eigen fabriek in Polen heeft, Polka Productions, kan zij snel inspelen op de laatste modetrends met nieuwe producten en tientallen nieuwe ontwerpen. Daarbij vindt BikeCap dat zij een verplichting heeft tegenover het milieu én de mensen die de producten vervaardigen. Polka Productions zorgt er daarom voor dat de producten op een geheel verantwoorde manier gemaakt worden.

Promotiemateriaal

BikeCap produceert ook trendsettend promotiemateriaal voor grote nationale en internationale merken. Wilt u meer weten over de producten van BikeCap en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel +31 182 51 54 57 of stuur een mail naar info@bikecap.com