Moomin Fietsaccessoires

Sniff, Snufkin, Snorkmaiden ken je ze nog? Het zijn een aantal personages uit de Moomin familie die te zien waren op de televisie en in strips. Ze zijn bedacht door de Finse schrijfster Tove Jansson in de jaren 40.

BikeCap heeft een collectie gemaakt met deze leuke wezentjes in de hoofdrol!

Bekijk onze Moomin producten

De Moomin collectie is er!

BikeCap verkoopt mooie accessoires voor zowel volwassen als kinderfietsen. Denk aan zadelhoezen, kussentjes voor op je bagagedrager, fietskrathoezen, handwarmers, fietstassen en regenhoedjes.

We hebben de grappige cartoon figuurtjes Moomin verwerkt in de leukste dessins. Zo hebben we Little My, Rainy Day, Hurry Mama, In Love naast nog vele andere leuke thema’s. Veel variatie in kleur en dessins, dus voor iedereen is er wel een leuke Moomin te vinden!

Alle vertrouwde producten in de Moomin style

BikeCap heeft de wereldberoemde figuurtjes verwerkt in de bekende fietsproducten. De Scandinavische trollen zijn te zien op de leukste dessins. Een grote variatie aan kleuren en prints, zorgen voor een uitgebreide Moomin collectie, waar een ieder van geniet.

Uiteraard zijn deze artikelen wederom uitgevoerd in het vertrouwde waterafstotende materiaal en met de slimme details. Denk bijvoorbeeld aan het handige anti diefstal lint die ook de Moomin zadelhoes op zijn plek houdt. Of de fietskrathoes met de handige rits afwerking, die je spulletjes razendsnel afgeschermd tegen de regen.

Fietsen met de Moomins!

De bekende figuurtjes uit de moominvallei zijn nu te krijgen in de leukste prints. Wat dacht je van Lilla My of Sniff? Mama Moomin en Snorkmaiden zijn ook van de partij! Vele jaren was de Moomin strip vaste prik in de London Evening News. Nu zijn ze te zien op de vertrouwde Moomin producten van BikeCap!