BikeCap Regenhoed

Een regenhoeden beschermt jouw haar en hoofd tegen iedere vorm van neerslag. En met het handige elastiek maak je het hoedje precies op maat!

Verkrijgbaar in twee maten:
M met een omtrek van 55-57 cm
L met een omtrek van 57-59 cm

Naast het model voor volwassenen is er ook een regenhoedje speciaal voor kinderen verkrijgbaar. Ook deze is in twee maten beschikbaar: S met een omtrek van 53-55 cm en M met een omtrek van 55-57 cm

Regenhoeden voor volwassenen Regenhoeden voor kinderen

Regenhoedje van BikeCap

De regenhoedjes van BikeCap zijn nuttig en stijlvol ineen. Allereerst beschermen zij haar en hoofd tegen de regen, sneeuw en hagel. Alle vormen van neerslag zijn kansloos tegen de sterke producten van BikeCap. De hoedjes zijn namelijk gemaakt van 100% polyester – en om deze hoedjes waterdicht te maken – bevat de collectie regenhoedjes een klein extra laagje hier bovenop. Hierdoor wordt de garantie meegegeven dat water nooit door het hoedje heen kan wringen.

Naast dit belangrijke feit, zijn de regenhoedjes ook qua looks meer dan de moeite waard. De hippe en modieuze hoedjes maken jouw look tijdens het slechte weer zeer vrolijk. BikeCap heeft talloze regenhoedjes ontworpen en daarom is de kans zeer groot dat er een geschikte bij zit voor jou!

Regenhoedjes voor heren, dames en kinderen

Dankzij het elastiek kun je het hoedje extra ‘aan trekken’ tot waar nodig is. Zo zit het regenhoedje altijd perfect om je hoofd heen en zal de wind geen parten spelen door het van je hoofd te blazen.

Onder de regenhoedjes vallen veel designs die voor dames van toepassing zijn. Bekijk snel alle mogelijke regenhoeden.

Voor kinderen heeft BikeCap een speciaal kinderregenhoedje ontwikkeld. Ook deze is natuurlijk in al onze vrolijke prints verkrijgbaar.

Regenhoed kopen bij BikeCap

Regenhoedjes worden aangeboden in diverse kleuren, maar kunnen ook mooie prints hebben. Deze hoedjes zijn allemaal ontworpen door BikeCap en maken jouw look in de regen helemaal af.