ZADELHOES

Te allen tijde droge billen op de fiets én een trendy blikvanger in het fietsenrek met je nieuwe zadelhoes! Voorzien van een handig anti diefstal lint. Naast deze volwassen maat, ook verkrijgbaar in een kindermaat.

Bekijk de zadelhoes collectie

Zadelhoezen van BikeCap

Dankzij een zadelhoes van BikeCap krijgt jouw fiets een vrolijke upgrade! Van bakfiets tot rammelbak en van klassieke omafiets tot sportieve mountainbike; voor ieder model vind je hier dé perfecte print. BikeCap realiseert met de zelf ontworpen fietszadeldekjes een spetterende look and feel, maar zorgt er ook nog eens voor dat je altijd droge billen hebt tijdens jouw fietstocht.

Kleur selecteren

Selecteer hieronder een kleur en navigeer direct naar de gefilterde resultaten in de door jou geselecteerde kleur:

Zadelhoes voor volwassenen & kinderen

BikeCap heeft de hipste zadelhoezen voor volwassen en kinderfietsen met de meest trendy designs. Voorkom natte billen dankzij deze zadeldekjes! Fietsen door de regen is nooit leuk. Niet voor kinderen, en ook zeker niet voor volwassenen. Een hoesje voor je fietszadel is in zulke situaties een uitkomst. Het kletsnatte zadel is dan verleden tijd.

Bekijk zadelhoezen voor volwassenen

Bekijk zadelhoezen voor kinderen

Functionele Zadelhoes

Het bezitten van een fietszadelhoes heeft meerdere voordelen. Allereerst is het natuurlijk de verschijning die een flinke upgrade krijgt. Je fiets wordt in één klap uniek en dat komt natuurlijk heel goed uit. In een oogopslag zie je jouw fiets terug in het overvolle fietsenhok, of op een druk stationsplein. Naast het feit dat de zadelhoezen erg fraai zijn, zijn ze ook nog eens heel functioneel. Het bezitten van een zadelhoes zorgt ervoor dat je nooit meer op een nat zadel hoeft te zitten. En dat maakt de fietstocht toch veel prettiger!

BikeCap Zadelhoes: uniek ontwerp

BikeCap ontwerpt de fietszadelhoesjes allemaal zelf en deze hoezen beschikken over de beste kwaliteit. Het product bestaat uit 100% polyester en is daarnaast waterbestendig. Dat zijn ze overigens allemaal. Meer dan vijftig hippe designs schitteren in de digitale etalage om jouw fiets uniek te maken. Zo voorkom je natte billen en herken je je fiets uit duizenden.

Daarnaast is het een zekerheid dat jouw fietszadelhoes van jou blijft dankzij het slimme anti diefstal lint. Hierdoor kunnen omstanders het zadeldekje niet zomaar van jouw fiets afhalen.