Kinderregenhoed

Lol maken in de regen, spetterend water om je heen. Hoe heerlijk kun je als kind genieten van een regenbui! Onze regenhoedjes beschermen hun snoetjes tijdens dit plezier buiten. Heerlijk pret maken!

Het regenhoedje van BikeCap is ook in de zomer te gebruiken. De brede rand geeft schaduw voor hun gezicht. Een ideaal product!

Verkrijgbaar 2 maten:
S met een omtrek van 53-55 cm
M met een omtrek van 55-57 cm

Bekijk de kinderregenhoed collectie

BikeCap kids zuidwester

De regenhoedjes van BikeCap zijn geïnspireerd op de originele zuidwester regenhoed. Dit model is zowel functioneel als leuk. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat dit regenhoedje het haar en de gezichtjes van kinderen droog houdt tijdens een hevige regenbui. Een verkoudheid heeft minder kans wanneer kids onze zuidwester dragen. Je blijft lekker droog tijdens het fietsen in de regen, hagel of sneeuw.

Houd ze sterk en gezond met onze BikeCap producten! Onze regen hoedjes zijn gemaakt van een soepel geweven materiaal met een fijne eigenschap. Het is water afstotend en houdt de wind tegen! Een prettige stof om te dragen tijdens die zware regenachtige dagen.

Daarnaast hebben we onze zuidwester zo ontworpen dat het een vrolijk en leuk hoedje is om te zien en te dragen. We hebben zoveel leuke kleuren en printjes om uit te kiezen. Jongens en meisjes worden blij van zo’n cadeautje! Koop een BikeCap regenhoedje en tover een glimlach op die gezichtjes.

Regen hoedjes voor jongens, meiden en volwassenen!

BikeCap heeft voor iedereen een regenhoed beschikbaar. Het rekbare koordje dat verwerkt is in dit hoedje, kan de pasvorm perfectioneren. Passend voor ieders hoofd.

Koop die leuke kinderregenhoedjes van BikeCap

Zuidwesters in vele kleuren en prints. Wij bieden een breed scala aan regen hoeden bij BikeCap. Allemaal met die unieke BikeCap look. Kinderen vinden het fantastisch om deze coole zuidwester te dragen. Zo kunnen ze heerlijk buiten spelen ook al regent het pijpenstelen!