BikeCap Fietstas

De nieuwe fietstassen van BikeCap zijn in productie! Er komt zowel een fietstas voor volwassenen als een kinderfietstas is er een BikeCap fietstas verkrijgbaar. Uitgevoerd in opvallende dessins is er voor iedereen een eigen stijl te ontdekken. Welke past bij jou?

Fietstassen van BikeCap

De BikeCap fietstas is uitgevoerd in een royaal formaat dat perfect past op de bagagedrager van je fiets. Twee ruime vakken, ieder met een afmeting van L34 x B34 x D15 cm, zijn eenvoudig af te sluiten door middel van de klittenband strip aan de binnenkant van de klep. Voor extra versteviging zijn de naden netjes afgebiesd. Zo is de fietstas bestand tegen veelvuldig gebruik.

Aan de achterkant van de fietstas zijn twee reflecterende strips aangebracht, zodat je in het donker goed zichtbaar bent voor achteropkomend verkeer.

Je bevestigt de BikeCap fietstassen met behulp van de oranje klittenband strips aan de bovenkant van de bagagedrager, waarna de zijkant op dezelfde manier vastgezet kan worden. Zo zit de fietstas stevig vast en blijft hij mooi op zijn plaatst zitten; weer of geen weer. Met het oranje BikeCap logo signeren we deze fietstas. Het staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Hier zul je jarenlang plezier van hebben!

De fietstas van BikeCap breid je uit met een kussen

De BikeCap fietstassen zijn ontworpen met zachte klittenband strips bovenop. Zo ontstaat er de mogelijkheid om het comfortabele BikeCap fietskussen hierop vast te zetten. Zoek je een zitje voor een wat jonger kind dat al wel zelfstandig kan zitten? Dan is de fietstas uit te breiden met het BikeCap fietszitje in combinatie met een metalen rugsteun. Zo worden zowel het zitgedeelte, als de rug verstevigd met een kussen dat de schokken goed dempt.

Het zitgedeelte wordt eenvoudig vastgezet middels de klittenband strips. Deze zet je vast aan de stevige oranje stroken die op de fietstas gestikt zijn. Lekker zitten was nog nooit zo eenvoudig! Kies de combinatie die bij jou past, uit de vele dessins die we te bieden hebben.

Reflecterende strips verhogen de zichtbaarheid

Zowel de achterkant van de fietstassen als de achterkant van het zitkussen en het fietszitje zijn uitgevoerd met een brede reflecterende strip. Deze is stevig vast gestikt voor een duurzame constructie. BikeCap vergemakkelijkt graag het fietscomfort en veiligheid is daarbij heel belangrijk. Achterliggend verkeer zal door het schijnlicht van de koplampen de reflecterende strip doen oplichten. Een extra blikvanger in het donker.

Kinderfietstassen

Naast deze fietstas voor volwassenen hebben we ook een speciale kinderfietstas ontwikkeld. Een kleinere variant in dezelfde hippe prints waar kinderen de blits mee kunnen maken op het schoolplein. Kiezen ze voor dezelfde fietstas als mama, of juist een nog veel leukere!

Bekijk de collectie en verras kinderen met de BikeCap kinderfietstas.