Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De BikeCap zadelhoesjes zijn voorzien van een anti diefstal lint. Deze kun je vastknopen aan de onderkant van je zadel. Op deze manier blijft het hoesje mooi op z’n plaats, ook wanneer je ‘m even niet gebruikt en onder je zadel opbergt. Verder maak je het een potentiele dief lastiger om het hoesje te verwijderen. Zie hieronder een schematische tekening van de toepassing: anti diefstal lint.

Op deze tekening zie je 3 methoden om het hoesje te bevestigen. Aan jou te bepalen wat je persoonlijke voorkeur wordt.

  1. Om de zadelpen; het hoesje haal je door de lus heen.
  2. Om de ‘veer’ onder je zadel; het hoesje haal je door de lus heen.
  3. Haal de zadelpen los, rijg de lus er door heen en plaats de zadelpen terug.

In principe zijn onze artikelen zo gemaakt dat ze voor iedere fiets geschikt zijn. Hierbij maken we onderscheid tussen volwassen en kinderfietsen wat betreft de zadelhoesjes.

Voor de beach cruiser bikes adviseren we de volwassen maat zadelhoes in verband met het brede zadel die deze type fiets kent. De afmetingen van de hoezen staan vermeld bij de productinformatie van ieder artikel.

Het gekozen materiaal is een geweven stof, die na behandeling met een coating, waterafstotend is gemaakt.

Je gekozen BikeCap artikelen worden met zorg verpakt en verstuurd. Je mag het artikel retourneren of ruilen. Op de pagina’s levering en verzending en ruilen en retourneren staat alles duidelijk beschreven.

Onze klantenservice staat voor je klaar. Zowel telefonisch op +31 182 51 54 57 als via ons contactformulier. We luisteren naar je verhaal en komen samen tot een oplossing.

Wil je iets aanpassen in je account of vaste klanten gegevens? Door in te loggen kun je al je persoonlijke gegevens aanpassen door op ‘bewerken’ te klikken.

Voor verzendingen binnen Nederland streven wij ernaar om de volgende dag te leveren. Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur besteld, mag je ons pakketje de volgende dag (uitgezonderd zondag) in huis verwachten.

De verzendkosten zijn € 5,90 per verzending binnen Nederland.

Ja dat is zeker mogelijk. De verzendkosten worden daarop aangepast. Bij het invoeren van het land, worden de exacte verzendkosten zichtbaar.

We hebben een contactformulier opgesteld waarin je je vraag kunt toelichten. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.