Fietsaccessoires voor kinderen

Voor kinderen heeft BikeCap producten verschillende producten ontwikkeld. Denk aan de zadelhoesjes, de regenhoedjes en fietstassen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen.

BikeCap is gespecialiseerd in mooie, praktische producten voor de fiets. Onze producten maken de fietsen een stuk vrolijker om op te rijden!

Lees hieronder meer informatie over de verschillende productlijnen van BikeCap.

Zadelhoesje voor kinderen

Een fietshoes van BikeCap verfraait je fiets en geeft deze een uniek karakter. Zo is een kinderfiets snel terug te vinden in een drukke locatie. Denk bijvoorbeeld aan een schoolplein of een sport­vere­ni­ging. Lang zoeken naar je fiets behoort tot het verleden wanneer je een vrolijk gekleurd zadelhoesje van BikeCap hebt!

Dankzij het anti diefstal lint blijft het hoesje mooi op zijn plaats. We bieden de zadelhoezen aan in twee maten; de kleine maat is voor de algemene kinderfiets, de grotere zadelhoes voor speciale kinderfietsen zoals de beach cruiser bike en volwassen fietsen.

Lees meer over de BikeCap Zadelhoes voor kinderen

Direct shoppen: zadelhoezen voor kinderen

BikeCap Regenhoedjes voor Kinderen

BikeCap heeft ook regenhoedjes in het assortiment. Superfijn om te dragen bij hevige regenbuien! Zo wordt dat regenachtige ritje naar school toch iets minder vervelend.

Door het handige elastische bandje kun je het hoedje perfect op maat stellen. Ook blijft die nu mooi stevig zitten tijdens een fietsritje met hevige wind. Of je nu zelf fietst of lekker achterop zit, de BikeCap kids fietsproducten geven veel comfort!

Wanneer je deze combineert met de BikeCap handwarmers ben je helemaal gegarandeerd van een prettige fietstocht. Koude handen zijn dan ook verleden tijd. De heerlijke zachte voering is knuffelzacht! Heerlijk voor die kleine kinderhandjes.

Direct shoppen: regenhoedjes voor kinderen

De BikeCap fietstas voor kinderen

Ideaal voor de kinderfiets is de nieuwe BikeCap fietstas. Verkrijgbaar in allerlei opvallende printjes. In de twee vakken kan heel wat mee genomen worden en zo houdt het kind de handen vrij om veilig te fietsen.

Zoals je van BikeCap mag verwachten is ook dit artikel heel eenvoudig te monteren en duurzaam in het gebruik. De beide vakken van de kinderfietstas zijn voorzien van een brede reflectiestrip achterop. Deze licht op wanneer er een lamp schijnt. Een detail waardoor je net even iets meer opvalt in het verkeer; een veilig idee.

De volledige Moomin-collectie voor de kids

Naast de vele prints is er ook een Moomin fietsaccessoire collectie ontwikkeld. Vrolijk en toch stijlvol. Neem maar eens een kijkje. Pimp je fiets met de bijpassende producten. Zo zijn er naast zadelhoezen ook handwarmers, fietskussens, fietskrathoezen en fietszitjes!

Bekijk alle Moomin producten voor kinderen